Det är sommar och sol och fotboll

Snart går jag på långledighet. Ja, du läste rätt. Den här sommaren ska jag vara ledig i hela tio veckor. Jag har inte haft ett lika långt sommarlov sedan jag gick i skolan. Det kommer självklart bli en hel del fotboll, men också fix med huset. Vi måste bland annat byta värmepump.

Vår uppvärmningskostnad har dragit iväg. Är det någon som vet vad man ska satsa på? Bergvärme låter som ett bra alternativ. Vi har haft en luft-vattenvärmepump nu så det finns redan ett vattensystem i huset. Jag har läst att det kan sänka kostnaden för installationen.

På tal om något roligare….

I helgen blev det fotbollsfest

Sverige är så klart det bästa landslaget i världen, men när det kommer till ligafotboll är jag ett stort fan av Liverpool. Faktum är att ett av mina tidigaste fotbollsminnen är från en match mellan Liverpool och Arsenal som jag kollade på med min gamla pappa (Liverpools största fan).

Jag önskar att jag hade kunnat vara där på plats när Liverpool slog Tottenham i lördags, men frun och jag hade en toppenkväll framför tv:n också! Det var riktigt mäktigt att höra ”You’ll never walk alone” och se alla röda tröjor i publikhavet. Mohamed Salahs snabba mål var magiskt, även om jag måste erkänna att själva matchen var ganska händelsefattig, men vad gör det? Jag ska inte klaga.

I sommar hoppas jag på fler stormatcher. Vem vet…jag kanske dammar av mina egna fotbollsskor också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *