En eftertraktad fotograf

För ett tag sedan skrev jag om att jag hade blivit bjuden på två bröllop på samma dag. Nu har jag blivit bjuden på ytterligare ett bröllop den här sommaren. Det verkar som att alla mina släktingar och vänner har bestämt sig för att gifta sig det här året! Kanske har det något att göra med prinsbröllopet, att folk liksom har blivit inspirerade och sugna på att gifta sig när de fick veta att prins Carl Philip och prinsessan Sofia skulle göra det. Jag har inte varit på så många bröllop i mitt liv, så för mig är det här verkligen en sommar fylld av bröllop.

En sak som jag har hört alla brudparen prata om är bröllopsfotografen Lena Larsson (www.lenalarsson.com). Det verkar som att alla ville anlita henne som fotograf, men att ingen fick göra det eftersom hon var fullbokad. Snacka om eftertraktad fotograf! Det är ändå tre hyfsat olika par så man skulle ju kunna tänka sig att de sökte sig till lite olika fotografer. Men å andra sidan så är väl en bra fotograf en fotograf som kan göra bilderna personliga och inte bara har en stil liksom. Nu ska ju fotografens stil också lysa igenom, för det är ju trots allt på grund av dennes stil som man väljer just den fotografen, men samtidigt så ska ju brudparets stil och önskemål också synas väl i bilden. Det är nog en ekvation som inte är helt lätt, men jag antar att Lena Larsson kan det bra eftersom hon är så omtyckt.

bröllopsfotograf

Det återstår väl att se om det blir några fler bröllop den här sommaren, men nu har jag i alla fall en ny kostym så nu är jag redo ifall inbjudningarna dyker upp. Jag måste säga att jag trivs ganska bra i min nya kostym, så jag har inget emot att gå på bröllop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *