Fotbollen ersätter ishockeyn den här sommaren

Visst svider det lite i mitt hockeyhjärta nu i tider då hockeyn verkligen inte får någon plats alls i sändningstiden på tvn. Men EM i fotboll är faktiskt också helt ok att kolla på tycker jag. Visst, det är inte lika roligt sedan Sverige åkte ut – men jag är riktigt nyfiken på att se vilka som kommer att ta hem det här mellan Frankrike och Island. Jag hoppas ju innerligen på Island, bara för sakens skull.

Sno stilen av Lagerbäck
Jag vet inte riktigt varför, men senaste matcherna som har gått så har jag spanat lite extra på Lagerbäck. Han har verkligen förändrat sin stil senaste året, till det bättre. Idag tycker jag att han ser riktigt proper och representabel ut (trots andra skandaler som såklart påverkar). Senast så blev jag riktigt imponerad av hans glasögon, och fick sådan inspiration att jag själv gav mig ut på nätet för att leta efter liknande. Jag tänkte sno stilen av Lagerbäck, haha.

Det närmaste jag kunde hitta var de glasögonbågar som fanns på renoptik.se. De hade ett ganska brett utbud, så förutom en modell som hette 648D Brown (Som liknade Lagerbäcks mest enligt mig) så fick jag en massa inspiration på att våga byta ut mina egna och ändra stilen lite. Det här med glasögon och bågar kan verkligen förändra hela ens utseende om man tänker efter.

Sjukt kul tolkning av matchreferaten
På tal om något helt annat så måste jag få tipsa om den här videon som jag kom över i mitt Facebookflöde. En gammal klasskompis som hade länkat den från sin sida. Jag skrattar seriöst så jag får ont i magen. Kommer ni ihåg ”ansiktsburk” och ”hatten är din”? Det här är ju i princip som det, fast med isländska nu istället. Watch and enjoy säger jag bara, och dela vidare för att ge era vänner ett gott skratt. Sådana förlänger ju livet säger man =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *