Här hittar du inredningen

När det gäller inredning finns det i princip hur mycket som helst att välja bland. De många valen kan ibland göra att det känns lite övermäktigt när man ska börja leta efter den perfekta inredningen, och det kan kännas bekvämt att välja ett ställe som man känner till väl och som har det mesta, som till exempel IKEA. Så kan i alla fall jag känna. Nyss nämna företag är ju dock inte direkt kända för sin höga kvalitet utan snarare för att det ska vara så billigt som möjligt, och dessutom är det ju lite tråkigt och opersonligt att man hittar deras inredning i vart och vartannat hem. Här kommer mina tips på guldkorn för den som söker det där lilla extra!

Mälarkök
Om man letar efter snygga köksluckor är Mälarkök ett hett tips. De tillverkar måttanpassade köksluckor till alla sorters stommar. Dessutom har de otroligt bra kvalitet och en garanti på hela fem år. Hos Mälarkök kan man även hitta till exempel bänkskivor och en massa olika handtag och knoppar. Det är med andra ord ett bra val för den som söker ett snyggt och hållbart kök som är prisvärt men ändå av riktigt bra kvalitet, och det finns garanterat något som passar alla med tanke på att det finns luckor i både modern, klassisk och lantlig stil.

Chilli
Om det är en soffa man är ute efter så tycker jag att man ska ta en titt på Chilli. De har mycket annat också men just sofforna som finns där tycker jag är väldigt snygga. Man kan hitta många soffor som är lite mer personliga, och det finns dessutom många lite mer annorlunda färger för den som är vågad.

Indiska
Sist men inte minst skulle jag vilja tipsa om att titta på Indiska om man är ute efter snygga gardiner. Det finns faktiskt väldigt mycket där både vad gäller färg och mönster, och det är inte alls bara orientaliska färger och mönster utan det finns olika stilar. Jag har hittat många favoriter där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *