Här hittar du stängsel & grindar

Är du på jakt efter stängsel, grindar och liknande? Då finns det i Sverige en stor mängd olika tillverkare och försäljare att välja mellan, där de flesta håller god kvalitet. De tre nedanstående är långt ifrån ensamma aktörer på marknaden, och inte de enda som erbjuder bra stängsel till rimliga priser, men de tillhör definitivt tre av de absolut bästa och mest prisvärda alternativen.

Sandöporten
Sandöporten är en relativt ny aktör på marknaden för stängsel och grindar i Sverige. Men det betyder inte att de inte säljer stängsel och grindar av högsta klass. Sandöporten fokuserar på import av stängsel och grindar av hög kvalitet, samtidigt som man undviker mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas nere. Sandöporten säljer inte bara stängsel och grindar, utan har också ett stort sortiment av olika garageportar. Stängslen och grindarna från Sandöporten karaktäriseras också av hög hållbarhet och olika tekniska innovationer, samt mycket långa garantitider.

Skandinaviska områdesskydd
Skandinaviska områdesskydd grundades 2005, och är idag ett av Sveriges ledande företag när det gäller stängsel och grindar. Fokuset ligger industristängsel, viltstängsel och liknande, men man saluför även grindar och stängsel riktade till ”vanliga” privatpersoner. Skandinaviska områdesskydd sysslar både med leverans och montering, men deras största styrka måste ändå sägas att de har ett stort utbud av allt som hör stängsel och inhägnader till.

Nils Ahlgren AB
Nils Ahlgren AB är lite av veteran inom svensk järnvaruhandel, och företaget grundades redan 1934. Idag erbjuder man totallösningar vad gäller inhägnader, med allt från stängsel, staket och bommar till automatik och underhåll. Även om man först och främst riktar sig till industrier och företag, så betjänar man även privatpersoner. Liksom Skandinaviska områdesskydd så har man ett stort urval med stängsel och grindar, från nätstängsel till smidesstaket. Det gör att det är enkelt att hitta stängsel och grindar hos dem som passar de flesta sorters bostäder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *