I’m back!

Jaha, då var det ett tag sedan man bloggade. Närmare två år om man ska vara exakt. Nu är ju inte det exakt, men i runda slängar exakt. Nej, jag ska sluta pladdra – jag är tillbaka! Jag ska börja blogga igen. Det är i alla fall vad jag har tänkt, och så får vi se vad det blir av det. Det kanske bara blir ett inlägg, eller två, eller så blir det regelbundet. Vi får se, som sagt.

Inspirerande konferens
Jag var på konferens med jobbet för ett tag sedan, eller kick off kan man väl kalla det också. Vi bodde över en natt på ett hotell i Tällberg som heter Green Hotel, och det var verkligen helt fantastiskt. Hotellet alltså! Själva konferensen var väl också bra och rolig och trevlig, men hotellet var någonting i särklass. Det var så himla fint och mysigt där, så jag har faktiskt bestämt mig för att återvända dit. Nu var vi där på vintern och det var verkligen vackert, men jag kan tänka mig att det är ännu vackrare på sommaren. Hotellet ligger med utsikt över Siljan, och nu var det ju is på sjön, så tänk då vad fint det borde vara när man kan se vattnet. Jag tror att det är helt fantastiskt.

Semester!
Så nu har jag bokat in mig där i sommar några nätter. Helt själv! Jag tänker att jag ska vara där och bara njuta, ta det lugnt, läsa böcker, njuta av miljön och ja – bara vara helt enkelt. Det är precis rätt plats för det. En lugn och vacker miljö med fin natur. Sedan ska jag göra en massa andra mer fartfyllda saker i sommar också, men just därför är det nog bra att planera in något där man bara tar det lugnt också. Det är ju faktiskt viktigt att man gör det på semestern, så att man kan vila upp sig lite, även om det finns en massa aktiviteter som man syssla med också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *