Inte bara sport

Tro det eller ej, men mitt liv handlar inte enbart om sport. Just nu handlar det faktiskt om inredning. Eller, ja, det är kanske inte rätt ord heller. Men vi håller på att kika på nya köksluckor, så jag tänkte att jag skulle skriva en rad om det. Det är nämligen så att vi har funderat ett tag på att renovera köket, men inte riktigt känt att ekonomin har funnits till det. Men så kom jag på den briljanta idén att vi skulle måla om och byta köksluckor. Det är ju ingen helrenovering, men jag tror verkligen att det kommer göra så att det känns som ett helt nytt kök. Faktum är att vi redan har målat om, och ja – det känns redan som ett nytt kök.

Funderar på Mälarkök
Så tillbaka till luckorna, vi funderar på att anlita Mälarkök, och då tänkte jag att jag skulle kolla här om det är någon som har erfarenhet av dem? Eller av något annat liknande? Mälarkök verkar himla bra i alla fall, med tanke på att de tillverkar luckor efter våra stommar. Och så gör de hembesök utan extra kostnad, så att man kan titta och bestämma sig hemma i sitt eget kök. Och det är ju helt klart en fördel. Det är ju inte helt lätt att bestämma sig, men om vi får göra det hemma så är det enkelt att till exempel kolla vad som passar med den nya väggfärgen och sådant. Så att vi får ett kök som matchar.

Behöver inte ens sätta upp luckorna
Och en annan sak som jag gillar är att jag inte ens kommer att behöva sätta upp luckorna själv. Det kan man få en montör att göra. Jag är inte världens händigaste, så det känns skönt. Och ärligt talat så tycker jag att det är himla tråkigt att göra sådant också, så jag är väldigt glad om någon annan gör det. Men igen, har ni några erfarenheter av det här? Lämna gärna en kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *