Man lär sig något nytt varje dag

Tänk att man kan lära sig något nytt varje dag, hur gammal man än blir. Eller man lär sig nog flera nya saker varje dag förresten. Det kommer ju hela tiden nya saker, så det är nog inte så konstigt egentligen, men ändå tycker man liksom att man kan det mesta när man uppnår en viss ålder. Nu ska jag inte påstå att jag är gammal, för det är jag inte, men jag är vuxen och som vuxen tror man kanske inte att man lär sig lika mycket som ett barn gör. Men det tror jag att man gör, även om man inte är medveten om det och det handlar om lite olika saker.

Dagens lärdom
Idag har jag till exempel lärt mig vad ett affärsstöd är. Eller, om jag ska vara helt ärlig så fattar jag fortfarande inte riktigt vad det är för något, men jag vet i alla fall betydligt mycket mer om det nu än jag visste om det innan. Förut hade jag inte ens koll på att det fanns ett ord som hette så, men det vet jag nu efter att ha pratat med en gammal kollega som jag träffade på stan. Jag vet egentligen inte riktigt hur vi kom in på det ens, men vi pratade nog om vad vi jobbar med nu för tiden och om vi trivs med det och sådana där saker som man pratar om när man möter en gammal kollega. Och då nämnde han att de precis hade börjat testa ett nytt affärsstöd som heter Yoddla, och eftersom jag inte visste vad det var så var jag ju tvungen att fråga.

Som jag förstår det så är det alltså en webbaserad tjänst som låter företaget få en bättre koll på sina affärer. Man kan liksom följa varje affär från lead till faktura. Helt enkelt ett sätt att förenkla administrationen, och det låter ju bra för dem som har nytta av en sådan tjänst. Själv har jag inga sådana uppgifter på mitt jobb, men det kanske vore något att tipsa chefen om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *