Nytt stängsel & grind

För ett år eller så sedan så skrev jag en del om stängsel och grindar. Anledningen var helt enkelt att jag var på jakt efter just det och således började kolla upp tillgänglig information på nätet. Nu blev det varken stängsel eller grind förra året – tidpunkten kändes inte helt rätt med tanke på kostnaden. Jag kände helt enkelt inte att jag hade råd. Men i år var situationen en annan! Med andra ord, dags att skaffa ett snyggt stängsel och en stilig grind till huset. Då inte i huvudsak för att hålla folk och fä ute, utan för att ett hus inte ser riktigt färdigt ut utan stängsel, staket eller häck, helt enkelt. I alla fall enligt min åsikt.

En av de försäljare jag skrev om förra gången var Sandöporten, som då var en pigg nykomling. Nu har de lyckats etablera sig och skaffat sig ett gott rykte, vilket var ett av de stora skälen till att jag valde just dem. På sandoporten.se hittade jag en mängd olika fina stängsel och grindar att välja mellan – nästan som att vara i en godisaffär. Det var svårt att välja helt enkelt, men jag lät det ta den tid det tog för att försäkra mig om att jag fick precis vad jag ville ha. Eftersom huvudskälet till att skaffa det är estetiskt vore det ju korkat att förhasta mig.

Valet föll till slut på ett stängsel ur serien Lux, klassiska fina smidesstaket som verkligen har klass. Vad gäller grinden så valde jag en skräddarsydd sådan, med husets nummer ingjutet. Lite mer personligt, helt enkelt. Resultatet? Ja, jag är väldigt nöjd. Stängslet och grinden har verkligen gett huset ett riktigt lyft. Det kostade en slant, men det var det definitivt värt. Få se vad jag kommer att investera i nästa år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *