Regn, regn, regn

Regnet faller.

Jag har bara regn hos mig.

Idag regnar det. Inte världens bästa väder om ni frågar mig. Det är så tråkigt när man inte kan vara ute och göra saker. Och kom inte med det här att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. För, visst, jag kan sätta på mig regnkläder och gå ut och slippa bli blöt, men det är fortfarande inte roligt. Jag kan inte sitta på en bänk och äta en glass. Jag kan inte ligga på gräset och läsa en bok. Jag kan inte slå på grillen och äta middag i trädgården. Så nej, det finns visst dåligt väder, hur bra kläder man än har.

En bra sak

Det finns dock en liten ljuspunkt där jag faktiskt kan vara ute utan att påverkas av regnet. Eller, jag är inte riktigt ute, men jag är nästan ute. Det jag pratar om är mitt uterum som jag gärna sitter i oavsett om det är sol eller regn. Det är en perfekt blandning av ute och inne skulle man kunna säga. Jag får skydd mot väder och vind samtidigt som jag kan öppna upp och släppa in vädret om jag vill. Ibland kan det faktiskt till och med vara lite mysigt när regnet smattrar mot rutorna och man sitter där och läser en bok eller tittar på en bra film på paddan. Det känns som att man sitter i trädgården men man har samtidigt det bekväma i att vara inomhus.

Uterummet är definitivt en av våra allra bästa investeringar och jag ångrar inte en sekund att vi skaffade ett. Faktum är att man kan fråga sig varför vi inte gjorde det tidigare, nu när vi vet hur bra det är och hur mycket vi använder det. Men bättre sent än aldrig förstås. Om ni funderar på att skaffa ett kan jag varmt rekommendera Uterumsmästarna som fixade vårt uterum. Om ni kollar på uterumsmästarna.se så kan ni se lite bilder och få bra inspiration och information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *