Saker jag inte kan leva utan!

Det finns en massa saker som vi som människor bokstavligt tala inte kan leva utan (mat, vatten, luft). Men här kommer i stället en lista på tre saker som jag teoretiskt sett kan leva utan, men som definitivt skulle göra mig mycket ledsen om de försvann. Vilka saker kan inte du leva utan?

Tumblr
Tumblr är mer beroendeframkallande än nikotin, och jag spenderar alltför mycket av min lediga tid där. Det finns så extremt mycket roliga, spännande och intressanta saker att upptäcka där. Det handlar ju inte bara om roliga animerade giffar, utan det finns mycket annat också, och det är fantastiskt vad mycket intressant man lär sig hela tiden. Tumblr är något som jag inte visste var livsnödvändigt förrän jag upptäckte det, och nu är jag fullständigt fast. Den bästa sajten på internet?

Påsklämmor
Det här är kanske raka motsatsen till Tumblr, för påsklämmor är ju inte direkt något som kan kallas för”roligt”, ”spännande” eller ”intressant”. Men ändå. För någon som använder plastpåsar och (speciellt) fryspåsar så mycket som jag gör är påsklämmor absolut nödvändigt. Knyta ihop påsarna fungerar inte alls lika bra. Påsklämmor är enklare att använda och försluter mycket bättre. Ett litet vardagsföremål som jag använder i stort sett dagligen och som gör allting så mycket enklare.

Lösgodis
Är det någonting vi är bra på i Sverige så är det godis, och då speciellt lösgodis. Vi förstår faktiskt inte riktigt hur bra vi har det, men jämfört med många andra länder så är utbudet enormt mycket bättre. Lösgodis är något som vi kan riktigt bra. Jag försöker ändå begränsa mig, för det är lätt hänt att det går överstyr. Men det gör också att jag ännu mer värdesätter de gånger jag låter mig blanda en påse lösgodis. Sött, salt, surt, choklad… allt i en salig underbar blandning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *