Sport på fruset vatten

Att jag gillar vatten har ni antagligen förstått vid det här laget, och jag njuter helst av det från en kajak. Men en sak som ni kanske inte vet om mig är att det faktiskt finns fler vattenaktiviteter som jag gillar. Fast då handlar det om fruset vatten, och det är inte någon sport jag utövar själv. Okej, nu blev det lite långsökt kanske, men det jag försöker tala om är att jag tycker mycket om att titta på ishockey, både på riktigt och på teve.

Jag har också ett barnbarn som spelar och det är alltid roligt att gå på hans matcher. Han ska snart iväg på ett ishockeyläger som han ser väldigt mycket fram emot. Det är i Älvdalen, på Älvdalen Camping, och vad jag har hört är det en bra anläggning. Man är kanske alltid lite partisk när det handlar om ens egen familj, men grabben har verkligen talang och jag tror att han kan gå långt om han fortsätter att satsa på hockeyn.

hockey

Trötta barnbarn.

Att spela hockey är som sagt inget för mig, men däremot är jag inte helt främmande för att sätta på mig långfärdsskridskorna och ta några vänder om det är fina isar. Tyvärr har jag blivit mer och mer misstänksam mot isarna. Det kanske beror på åldern, att man blir mer orolig när man är äldre, men med de här klimatförändringarna som är så känns det ibland som att det aldrig blir någon riktig vinter.

När en annan var liten blev det kallt och vinter någon gång i november, och sedan var det vinter med snö och tjocka isar (det är i alla fall så jag minns det). Nu kan man knappast räkna med att det blir snö till jul. Och temperaturen går upp och ner hela tiden så jag tycker definitivt att det finns skäl att oroa sig över förrädiska isar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *